Guds moder - röd hämnd

Fortsättningen på Gudarnas föda - den som dödar!
 
Just nu en ren chokladkaka på köpet, ca 80 g.
 
Är Mira död eller håller hon sig undan frivilligt? I så fall, var finns hon? Har hennes kamp för kakaoböndernas rättigheter något med försvinnandet att göra?
 
Guds-Moder_finalFrågetecknen är många efter Mira Wallins spårlösa försvinnande i Haitis djungel. Hennes vänner har ännu inte gett upp hoppet om att återse henne, och när exmaken Tom Wallin får ett gåtfullt telefonsamtal tar efterforskningarna ny fart. Äntligen kan sanningen om vad som hänt Mira kanske uppdagas.
 
Parallellt med det nutida skeendet skildras 1500-talets Haiti. En tid då de europeiska skeppen angör ön Hispaniola fullastade med afrikanska slavar. Väven från forna tider binds samman med dagens haitiska kultur och traditioner, där magi och voodoo spelar en inte oviktig roll.
 
En koleraepedemi bryter ut i Haiti, en mordbrännare slår till i Alaska, dolska planer smids i USA och på flygplatser världen över sker märkliga och oväntade möten.
 
Guds moder – röd hämnd är den fristående fortsättningen på Gudarnas föda – den som dödar, spänningsromanen med verklighetsbaserad spelplan.
 
Gudfadern – öga för öga, del tre i berättelsen om Mira Wallin utkommer under 2015.
 
Ordinarie pris 229 kr för boken och 85 kr för chokladkakan.
199 sek/st
(Ord. pris: 314:-)
Lägg till i varukorg