Chokladkakor

Handgjutna chokladkakor

Handgjutna 100 grams chokladkakor i olika utföranden. Mörka, ljusa och vita. Förpackade i cellofan och tunn kartong. Ren choklad håller upp till ett år om förvaring sker svalt i chokladetui. Öppnad förpackning bör omslutas noggrant om längre förvaring avses. Bästa ättemperatur är några grader över bästa förvaringstemperatur.

Choklad med ursprung

Mörk choklad som används till chokladkakorna är Svenska Quinto Cacaos, 71% , ursprung från 146 småbönder, Dominikanska Republiken, etisk och organisk choklad. Den innehåller endast kakaobönor och råsocker, inga tillsatser. Anna-Sofia är personligen involverad i Quinto Cacao varpå eget arbete och insyn sker redan från plantagen.

Ljus choklad som används till chokladkakorna är Schweiziska Felchlins, 42 % organiska Elvesia. Den innehåller kakaobönor, kakaosmör, råsocker, torrmjölk och solroslecitin.

Vit choklad som används till chokladkakorna är Franska Valrhonas, 35 % Ivoire. Den innehåller kakaosmör, torrmjölk, socker, vanilj och sojalecitin.

Innehålls deklaration

Innehåll; gällande choklad se ovan och se även info texten. Spår av nötter, laktos, ägg, gluten och andra allergena ämnen kan eventuellt förekomma.